Friday, November 5, 2010

Minggu ke 15 (Tahun 4 sem 1) FUTSAL

minggu ni, semua orang dah abes Presentation PSM dieorang... dengan presentation Steel project lagi.... sume da setel da kan... so, untuk melepaskan happy tu, kami seperti biasa la..rutin2 yang setiap minggu di lakuka.. iaitu... FUTSAL..hehe..

ni la futsal terakhir kami pada sem ni.. ;)..
nnt da final tak de nye nak main futsal kot.. hehe... berikut di bawah adalah antara gambar2 yang di ambil ketika kejadian futsal kami ni.. ;)...

Starlet 4BFF ;)
aku


fekry

fazli
mail
shahir
shamir
reza n mail

shamir menyanyi lagu "kau mawarku" 2by 2 ft siti

penjaga gol yang injured
aku menggelecek dan berjaya melepasi kawalan mail..hahaha
mengeluh akibat aksi murung team lawan.. ;P
boleh plak nak berzapin kan dalam gelanggang..

8 comments:

Amirah Adnan said...

gne canon dslr ke neh ? ;p

budakawam.blogspot.com said...

macam mane tau gune canon ek?..huhu

Amirah Adnan said...

mira is bomoh :p

Firdaus said...

hehe...sifuu!!~

Firdaus said...

testing

Amirah Adnan said...

fuyyo!! blog daus da btukar!! lagi hebat dari mira punye.. tulun ajar mira! :p

budakawam.blogspot.com said...

haha.. jaat!~....
mane ade lagi hebat dari mira.. hehe..cube cakap..ape yg lebihnye.. tak de pun kan.. >,<....

Amirah Adnan said...

ade la.. blog daus ade cam bhagian2 tuh..fesbuk, older post, newest post.. haa.. blog mira xde sume tuh.. haha.. :p