Tuesday, April 5, 2011

PSM oh PSM

wahh... mampuih la aku... hari ni sepatut nye aku follow SV aku gi ke seremban PROPEL, bangi LLM dan JKR KL (Cawangan Kejuruteraan Cerun) . tapi, aku bgn lambat.. kol 7.03am baru aku bgn... bas gerak kol 7.00am.. huhu.. mampuih mampuih.. mcm mana la aku nak menjawab dengan prof.. huhu...

pastu, da lewat tu, aku pun give up je la.. smbung balik tidur.. sampai la kol 10.30am, aku di kejutkan oleh satu panggilan daripada Hanson Quary... alaaa... die suruh aku amik balik surat yang aku bagi kat dieorang tu.. sbb surat aku salah.. ;(.. da salah tu, da la.. aku pun gi je la amik petang sikit kang....

pastu, kol 12 aku pun bergerak melalui highway.. nak mencari spot utk ukur, amik data aku khamis ni...
jalan jalan jalan.. waa..panas nye la johor..huhuuhu...

da siap sume2 tu, ni da la ni.. aku da balik.. weau...

amende la aku cakap ni.. saje je..da tak de idea nak tulis entry.. hahahaha.. :P

2 comments:

Amirah Adnan said...

sape suh tido x hengat dunie.. haha

ain said...

sabor2...tinggal satu bulan jer lg daus,,,,lepas ni merdeka da...pastu kawen..ngeee~~